Földsugárzások


A földsugárzások mindig léteztek – valószínűleg egyidősek a bolygónkkal.
A világűrből a Földre érkező sugárzást „kozmikus” sugárzásnak, míg a Föld belsejéből a földfelszín felé irányuló sugárzásokat földsugárzásoknak nevezzük.
A földsugárzások az életműködéseket alapvetően befolyásoló külső ritmizáló jelek – melyek hatással vannak minden élőlényre, nélkülük nem lenne élet a Földön.
A földből érkező sugarak mindig függőlegesen fölfelé haladnak és tulajdonságukat, erősségüket alacsony és nagy magasságban egyaránt megőrzik.
Amikor valaki földsugárzás felett ül, vagy alszik, a sugárzás áthatol rajta és erőteljes rezonanciát kelt a testében.
Ezek olyan zavaró frekvenciák, amelyek szélsőséges stresszt keltenek a sejtekben.
Az immunrendszer támadásnak érzékeli és védekezni kezd. Az ártalmas földsugárzások tehát alapvetően az immunrendszert gyengítik és terhelik meg, ezért ennek gyengülése miatt jelennek meg a betegségek.
A földsugárzás feletti rendszeres és hosszú idejű tartózkodás krónikus fáradékonyságot és elváltozásos betegségeket okoz.
A káros földsugárzásokat megszüntetni nem lehet. Védekezni ellene csak úgy lehet, hogy „eltoljuk” őket a térben .

Honnan lehet tudni, hogy földsugárzásban alszunk?
• Ha nem érezzük jól magunkat a lakásban, szinte „menekülünk” belőle.
• Rosszul alszunk–nem tudunk elaludni, vagy éjszaka azonos időpontban hirtelen felébredünk.
• Ha az ágyunkban nem tudjuk kipihenni magunkat, állandó fáradtságot érzünk felkelés után,ez a fáradtság azonban később,a nap folyamán elmúlik.

HARTMANN - SUGÁRZÁS :
A Föld pozitív és negatív mágneses erőterének találkozásainál jön létre az ún. Hartmann sugárzás és globális rácsháló formájában alakultak ki észak-déli és kelet-nyugati irányban. Hasonlatosak a szélességi és hosszúsági körökhöz.
Érdekes tulajdonsága, hogy éjfél és hajnali 3 óra között ennek a sugárzásnak az intenzitása háromszorosára nő meg. Ha valaki ebben az időben rendszeresen felébred, akkor szinte biztos, hogy ilyen Hartmann-sáv halad a testén keresztül.
Egészségkárosodások: Pl.: gyakori fejfájás, idegesség, szívritmuszavar, ingadozó vérnyomás, krónikus légúti megbetegedés, allergia. Reumás és ízületi problémák, nőknél meddőség, vagy terhesség nehezebb kihordása. Gerinc fájdalmak, gerinc sérv,gyulladásos megbetegedések.

CURRY - PONTOK :
A Curry-sugárzás a poláris mezőzónák találkozási helyénél jön létre.
A Curry-mező pozitív sávja egy enyhe „energia-töltő tér”, ha ebben a pozitív részben ülünk,akkor sokkal jobban megy a tanulás.
A Curry-kereszt főleg az idegrendszerre hat. Pánikbetegségeknél mindkettő jelenléte kimutatható.

VÍZÉR - SUGÁRZÁS:
Vízérnek nevezzük a föld felszíne alatt, a vízzáró rétegek között áramló, szivárgó vizet.
A víz és a meder közötti súrlódás energiákat szabadít fel - amelyek sugarak formájában kilépnek a földből.
Egészségkárosodások: Parkinson-kór, sclerozis multiplex, veseelégtelenség, Pajzsmirigy-rendellenesség, agyi érelmeszesedés, arcüreg-, homloküreg gyulladás, asztma, allergia, emésztési problémák, gombás betegségek, érszűkület, rossz vérkeringés, lábdagadás, reumás, izületi bántalmak.

GEOLÓGIAI TÖRÉSVONAL :
A földkéreg mozgása, a rétegek eltolódása valamint földvetődések révén jönnek létre.
A törésvonalak mentén energiák szabadulnak fel, amelyek sugárzás formájában megjelennek a Föld felszínén. De kialakulhatnak nagyobb építkezések mélyépítési munkái következtében vagy nagy terheket szállító kamionok rezgéskeltő hatására felszín közeli rétegekben.
A törésvonalak igen rövid idő alatt jelentős egészségügyi problémákat okozhatnak, roncsolják a szervezetet ott, ahol érik.
Egészségkárosodás:
Daganatos megbetegedések, idegrendszeri károsodások, felborítja a szervezet energetikai rendszerét.

SZENT-GYÖRGY VONAL:
Sokkal ritkábban fordulnak elő, mint a többi földsugárzás. Maguk a vonalak vékonyak és nagy térközökkel húzódnak a Föld felszínén. Ezeken az „ösvényeken” egy szent energia mozog. A Szent-György vonal egy pozitív töltésű sugárzás, ezért egy erőteljesen töltő tér. Néhány órát eltölteni egy ilyen térben nagyon kellemes, de hosszú távon a szervezet túltöltődik. Egészségkárosító hatása: Megnöveli a vércukorszintet, valamint sejtburjánzást okozhat. Továbbá alvászavarok, hormonzavarok, agyvérzés, szívpanaszok, daganatok, hasnyálmirigy-gyulladás, vastagbélbetegség, idegesség, idegi problémák.

LEY – VONAL:
A Ley-vonal a Szent György sugárzást kísérő vonal, 2-2,5 m széles, negatív polaritású erőtér. Egészségkárosodás: Fáradékonyságot, kimerültséget, fejfájást okozhat. Hosszútávon teljes izomsorvadás kiváltó oka lehet. Okozhat még ideg- és szemproblémákat, mozgásszervi problémákat, epekő,vesekő problémákat. Az ilyen kereszteződésekre építették régen a templomokat.


ÉRCTELÉR: Földben lévő érc
ELEKTROMÁGNESES SUGÁRZÁS :
Az összes elektromossággal működő ,technikai berendezés


Feng shui tanácsadás, harmonizálás, tértisztítás,földsugárzás mérés, színtanácsadás, Bach virág terápia
Időpont egyeztetés: +36/30-8232-440

Népszerű bejegyzések