A nagyvilág színei: Bali Island - zöldek


Balit, a zölden pompázó indonéz szigetet hosszan elterülő erdők borítják, melyeket híres kávé-, bors-, és vaníliaültetvények, valamint rizsteraszok és pálmaligetek tesznek változatossá. Bali egy igazi paradicsomi világ, ahol a gazdag trópusi flóra és fauna tárja elénk varázslatos színeit.

Falszínek: Balin a legmeghatározóbb falszín a zöld, amely a természet meghosszabbítására történő utalás. A zöld megnyugtat, friss, üdítő hangulatot áraszt, vitálissá teszi lakóit. (Rejtőző leguán, Ébredő rét) A Titokzatos függőkert erős árnyalata nem csak  jó háttere a színes bútoroknak, de a szobanövényeket is kicsattanóbbá teszi.


Ébredő rét, Rügyező akácia, Bambusz liget, Rejtőző leguán, Üde rizskalász, Zsenge kávécserje, Titokzatos függőkert, Citromfű balzsam 

Anyagok: fa minden mennyiségben  megtalálható az otthonokban, a bútorok gazdagon faragottak. Kedvelt anyag a rattan, illetve tisztelet övez mindent, ami természetes.


A természet és a tavasz frissességének harmóniája köszön vissza minden egyes zöld szín láttán. A természet nyugalmát árasztó zöld árnyalatok között felemelő a pihenés egy fárasztó nap után. A szabad terek és a növények egészséges ritmusát szimbolizáló zöld falak újító erővel hatnak életünkre.


Bútorok: A lakberendezésben az indiai ,a távol-keleti és a polinéz vonások keverednek a helybeli hagyományokkal. Kényelmes fotelek, heverők, alacsony kerevetek dominálnak. A kényelem  mindennél fontosabb, az egyébként is kényelmes bútorokat még több párnával teszik vonzóbbá.Kiegészítők: a lakás bejárata környékén kőből készült kertőrök állnak, a lakásdekoráció részei a házi oltárok, szentélyek.
Házi szentély néhány szoborral, egy mécsestartóval kialakítható a hálószobában, akár az éjjeli szekrényen is.
Nagy levelű pálmákkal, buja trópusi növényekkel vihetnek be még több zöldet otthonukba azok, akik Balitól távol élnek.Feng shui tanácsadás,harmonizálás,tértisztítás,Bach virágterápia,Tarot sorselemzés.
Időpont egyeztetés: +36/30-8232-440

Népszerű bejegyzések