A nagyvilág színei: Antarctica - kékek és szürkék

Fehér gleccserek, szürke vizek, az ég fényes kékje és az Antarktisz szigeteinek csupasz sziklái – így néz ki a „világ végén” a Föld hatalmas vidéke. A mérhetetlen nyugalom és
a végtelen jeges pusztaság hideg színekkel uralt érintetlen tájképet tárnak elénk. A világ legnagyobb jégkockájának is hívják az utolsó érintetlen földrészt, ahol a szürke és a kék randevúzik egymással. Kevesen merészkednek a zordon tájra, leszámítva a sarkkutatókat és a természetfilmeseket. A valószínűtlen kékeket és a krémes szürkéket azoknak ajánlom, akik a hidegebb, nyugtatóbb falszíneket részesítik előnyben .


Sarki fény, Jégvirág, Végtelen tenger, Ezüstjég, Kristály folyam, Örök sziklaszirt, Hosszú alkony, Csillámló halraj, Sarki éjszaka

Falszínek: A színhasználatot az antarktiszi táj fehér, ekrű, szürke, bézs, világoskék színe határozza meg. Használd ezeket bátran a falon, akár a színek pasztelesebb verzióival. A kék falszín remek háttér lehet, ha a levegő frissességét és tisztaságát szeretnéd becsempészni a térbe. A szürke semleges szín. A hétköznapiságot jelképezi, a túl mozgalmas élet lecsendesítésére alkalmas.


Bútorok: Elsődleges szempont a praktikum, az egyszerűség, a letisztultság, a funkcionalitás. Erősen érvényesül a minimál hangulat.

Kiegészítők: kevés, ám az mindenképp karakteres, loft hangulatú.


                  A kékek és szürkék csendes színei végtelenné bővítik a teret, 
lecsendesítik az érzelmeket, és pihentetnek. A semleges, meleg tónusok kiválóan kiemelik a kiegészítő színeket és tökéletes összhangban vannak az intenzívebb árnyalatokkal.


A kékek meghatározzák a hangulatot és rendezik a teret.




Varázsolj a bútorokkal, kiegészítőkkel élénk színeket a lakásba,
mindezek jól ellensúlyozzák a hideg egyhangúságát.




Népszerű bejegyzések